Prijsindicaties

Hier vind u de prijsindicaties van verschillende producties door The Food Kees

Het is heel begrijpelijk dat u zoekt naar prijzen voor producties en branding als deze, u werkt waarschijnlijk met een bepaald budget. Helaas is het erg moeilijk om te zeggen hoeveel een project precies gaat kosten, omdat elk project een eigen aanpak nodig heeft.

Toch heb ik een lijst kunnen opstellen met indicaties van de verschillende diensten, om u een beeld te geven van de kosten als u uw verhaal laat vertellen door The Food Kees. Zo heeft u toch een beetje een idee van wat voor vlees u in de kuip heeft.

FOOD Video producties

Recept video’s

Voor langetermijn content kalenders kun je recept video’s plaatsen van de mogelijkheden met je product. Voor betere engagement met je publiek.Hiervoor bedenken wij samen de gerechten en opstelling, verder regelt The Food Kees de locatie, de apparatuur, het script, de draaidag en de edit.

food Commercials

Laat iedereen weten van je (nieuwe) product en presenteer je merk sterk online op social media en je website. Hiervoor bedenken wij samen het idee, regelt The Food Kees de locatie, de apparatuur, het script, de draaidag en de edit.

food Documentaires

Heb je een goed verhaal wat lastig is over te brengen met tekst? Vertel het efficiënt en sterk in een (korte) food documentaire voor de beste storytelling! Hiervoor bedenken wij samen het verhaal, regelt The Food Kees de locatie, de apparatuur, de interviews en de edit.

VANAF €2500 PER 5 VIDEO’S

VANAF €2500

VANAf €3500


FOOD Branding

Webdesign

Zeker als er online producten verkocht worden, dan is een goed uitziende website ‘key’. Zo kun je als ondernemer ook voorblijven op de concurrentie… De gegeven prijsindicatie is op basis van een basis website met basis toepassingen.

SOCIAL MEDIA

Social media, je potentiële klanten gebruiken het waarschijnlijk allemaal. The Food Kees zorgt dat je hier geen tijd meer in hoeft in te investeren. De gegeven prijsindicatie is op basis van 2 posts en 4 stories per week.

FOTOGRAFIE

Food en productfotografie is nog steeds een belangrijk voor digitale representatie als food producent.De gegeven prijsindicatie is op basis van 2 posts en 4 stories per week. De gegeven prijsindicatie is op basis van 1 halve dag fotograferen en 1 halve dag bewerken.

TEKST

Het water in de mond laten lopen bij je potentiële gasten of klanten door tekst? The Food Kees helpt je!

VANAF €1000 basis website van scratch

VANAF €300 per maand

VANAf €400

Op aanvraag